Welkom. Foto's. Reizen. Techniek. Te Koop. De auto's. Links. Gastenboek.

© 2013   Land Rover Fun    Ontworpen door :  A. Kuijt    E-mail: info@andrekuijt.nl    Last update:1 Januari 2013

Wales voorjaar 2009

Wij zijn van 25 april tot 2 mei 2009 in Wales op vakantie geweest. 25 april zijn we de boot opgereden in Hoek van Holland om  op 26 april vroeg in de ochtend in Harich (GB) wakker te worden en de boot weer af te rijden. Daarna zijn we van Harich naar het plaatsje Landovery gereden in midden Wales. Dat was toch nog wel een behoorlijk stuk rijden. Zeker met al die rotondes die ze hier te pas en te onpas neerleggen in Engeland. Daarbij komt nog dat je links moet gaan rijden. Dat viel ons uiteindelijk allen mee. De omschakeling om weer rechts te gaan rijden in Nederland was eigenlijk groter. De 26ste aan het einde van de middag bereikte we onze bestemming. Llanerchinda Farm. Daar hadden we een farm house gehuurd om lekker een paar dagen te kunnen verblijven. Na een rondleiding en de nodige uitleg over hoe en wat hebben we onze tassen binnen gezet in de (ja u raad het al) stromende regen natuurlijk. Alle spullen op de kamers gezet en heerlijk naar het koude bier en warme eten gegaan. Na een heerlijke maaltijd welke vers en zelf bereid word door de crew op de farm zijn we moe maar voldaan gaan slapen.


De volgende morgen heerlijk ontbeten op de farm. Daarna kaart materiaal bekeken en een aantal routes uitgezocht die we de komende week wilden gaan rijden.

Wij zijn die eerste dag begonnen met de strada Florida. Een erg mooie route om te rijden. Heel veel afwisselende natuur en bijna geen verharde weg om overheen te rijden. We hadden duidelijke kaarten en een super uitleg op de farm gekregen, het rijden op zich was dus goed te doen. De doorwadingen die erin zaten waren precies op goede diepte lekker veel water maar geen natte voeten. Het was alleen jammer dat het regende en we de koffie vergeten waren. Het begon toch wel wat later in de middag te worden en we wilden nog boodschappen doen. Dus het laatste deel van de route maar overgeslagen en de eerste de beste supermarkt die we tegenkwamen maar gelijk in gegaan en daarna zsm over het asfalt naar de farm om heerlijk de openhaard aan te maken en lekker te genieten van een hapje en een drankje. Tot zover weer een geslaagde dag.


-------------------

Hier volgt nog de rest van het reisverslag.