Welkom. Foto's. Reizen. Techniek. Te Koop. De auto's. Links. Gastenboek.

© 2013   Land Rover Fun    Ontworpen door :  A. Kuijt    E-mail: info@andrekuijt.nl    Last update:1 Januari 2013

De laatste randjes

Keuken in de nieuwe kleur

Kastenwand slaapkamer

Werkbank en nieuwe isolatie en beplating in de garage.

Laminaat in de logeerkamer

Ons Nieuwe Huis

Zoals wij het huis kochten.

:                      

                      

Perceel oppervlakte: 734 m²                                                     Woonoppervlakte: 110 m²

Inhoud: 470 m³                                                                         Bouwjaar: 1999

Totaal aantal kamers: 6                                                             Aantal slaapkamers: 4


Aan rand van het dorp Arum gelegen vrijstaande traditioneel gebouwde woning met garage. Een uitstekende gezins woning met 4 slaapkamers, kind vriendelijke ligging aan een doodlopende straat en kinderrijke omgeving. De woning dateert van 1999 en staat op een riant kavel van 734 m2. Naast een lichte, L-vormige woonkamer met open keuken beschikt de woning over 3 slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping. De tweede verdieping, welke plaats biedt aan de 4e slaapkamer en bergruimte, is middels vaste trap te bereiken.


INDELING

Begane grond:

Entree, hal met toilet, L-vormige woonkamer met een mooie 'Jatoba' vloer, open keuken met schuif pui. De keuken is voorzien van vloerverwarming en een keuken opstelling met alle benodigde apparatuur. Via de keuken komt u in de bijkeuken en de geïsoleerde hobbyruimte c. q. garage met goede mogelijkheid tot werken aan huis door de aanwezigheid van isolatie, verwarming, water en elektra.


De tuin rondom de woning is fraai aangelegd met een terras, vijver, groot speelveld en een schuur/fietsenhok (3 x 5 meter). Het grootste gedeelte van de tuin ligt op het zuiden, waardoor u van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar heerlijk buiten kunt zijn.


1e verdieping:

Overloop, drie slaapkamers, badkamer met vloerverwarming voorzien van een douche hoek, wastafel en tweede toilet.


2e verdieping:

Middels vaste trap te bereiken alwaar: overloop, 4e slaapkamer en bergruimte. De hoogte op deze verdieping is 2,20 meter en de vloer breedte is 3,50 meter.


Ons Nieuwe Huis

Zoals het huis nu is. Iedere keer een stukje verder.


                                                    


01-10-08


Op dit moment zijn we druk met de tuin bezig. Na een aantal dagen met hevige regen leek onze tuin wel 1 grote vijver. Dat heeft on doen besluiten om de tuin maar te voorzien van drainage en een aantal extra centimeters grond.

Het is nu alleen 1 grote puinhoop als je hier mee bezig bent. Maar goed het moet eerst slechter worden wil het beter worden zeggen ze altijd.

                            


8-04-2009

Zo de tuin is weer een stuk verder gevorderd. Het begint er zelf weer een beetje knap uit te zien. De laatste dingen aan het afronden en dan kunnen we beginnen met het leggen van een nieuw tapijtje.           
Winter 2009 / 2010